HARMATTAN

Det mjuka puderlika dammet lurar dig lätt och får dig att tro att dimman som lägrar öarna omkring är soldis eller morgondimma….. men inte, det är istället ett extremt finkornigt damm som härstammar från Sahara, här närmare bestämt Mauretanien, sandens rike, där dammet med vinden transporteras upp till den övre atmosfären, för att senare falla ner över Bijagosarkipelagen, tränga in i allt tekniskt material, döda detsamma, men mina vikingaögon står emot, bearbetar dammet och tömmer sedan med hjälp av tårkanalerna ögonvråna, Harmattan gör sina försök, men inget fäller en viking så klart

Vi hörs Ulfo

Det här inlägget postades i Guinea Bissau - Bijagos arkipelagen. Bokmärk permalänken.

1 svar på HARMATTAN

  1. amandaheijbel skriver:

    Är ökenutbredningen påtaglig i landet? Otroligt vackra bilder på vackra människor, verkar som att du har det mycket bra. Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.