FARVÄL KÄRA BISSAU

Farväl vackra , charmiga , stökiga, trasiga huvudstad, med dina eldar, vackert klädda kvinnor med sin gatukommers, skräphögar, grisar, getter, brummande generatorer. Farväl alla vänliga, generösa och hjälpsamma människor på gator och torg, barer, gaturesturanger och marknader. I toca tocas, taxibilar och kanoter, på hotell och cafeer. Farväl kära Bissau, kanske världens mest eländiga huvudstad, men med sin stora portion medmänsklighet, livsglädje, närhet och vänskap. Hoppas vi kan ses på nytt i ett fortsatt globalt möte, utbyta skratt och gråt, ge och ta nya kramar för att på så vis åter förstora livet självt. Farväl kära Bissau

Det här inlägget postades i Guinea Bissau - Bijagos arkipelagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.