EN ENKEL JULMÅLTID

IMG_4578Africa, it´s nice to be back tillbaka till Bissau åter till den tredje världens misär och hopplöshet javisst men framförallt till den mjuka varma jorden, den röda jorden, terra vermelha åter till den vänliga generösa atmosfären ur vilken människor reser sig likt maskrosor om våren människor som genom sin levande vänlighet tillsammans skapar ett myller av händelser av dofter, färger, röken från koleldar de små blå taxibilarna utan stötdämpare likt myror i en stack ilar omkring och ovan alltihop de svävande vaksamma gamarna… och att sedan mitt i detta myller ha förmånen att inta en mycket enkel julmåltid fisk, ris och chili är lika gott som livgivande det är paradisiskt skönt att leva

vi hörs Ulfo

Det här inlägget postades i Guinea Bissau - Bijagos arkipelagen. Bokmärk permalänken.

1 svar på EN ENKEL JULMÅLTID

  1. Carina skriver:

    Fantastiskt Ulf!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.