GIGAN BRUTA DELE

Var lite öm i höger häl. Jag går ju minst 1 mil om dagen, så jag tänkte att jag trampat på något olämpligt som gått rakt genom den senegalesiska flip-flopen. Hälen består av en del sprickor utan överdrift, och jag brukar inte bekymra mig. Mina fötter blir mer och mer afrikanska. Det är näst intill omöjligt att åtminstone i bushen gå i gympaskor, jag gillar det inte, men naturligtvis går det om man insisterar.

Men så fick Lisa se min fot och lade omedelbart upp mig på operationsbordet, dvs bad mig bara lägga mig ner på rygg i den röda sanden. Så fick jag domen GIGAN BRA DELE DOS, två jättestora giganer som omedelbart ska petas ut med kniv. Äntligen, äntligen fick jag vara med om att få en, ja tom två giganer, desto bättre.

Gigan en liten sandloppa som borrar sig in innanför huden till den nakna foten och lägger sina ägg, som snart utvecklas till nya små giganbarn osv, om dom inte petas ut i tid. Underbart att bli omhändertagen och opererad så här. Härligt med Gigan bruta dele

Vi hörs Ulfo

Det här inlägget postades i Guinea Bissau - Bijagos arkipelagen. Bokmärk permalänken.

9 svar på GIGAN BRUTA DELE

  1. Grattis på födelsedagen. Vänern är helt täckt av 40 cm is. Och du varvar solen än en gång i Afrika. Vi ses i mars när du kommer, hoppas jag.

  2. Alice skriver:

    Grattis Pappa!
    Jag tycker inte att det verkar vara nåt man längtar efter att få. Men du är ju som du är 😉
    Har du firat din födelsedag på nåt sätt?
    Kram Alice

  3. Nils skriver:

    Gör operationen ont eller är det bara njutbart:-)?

  4. Carina o Bosse skriver:

    Men käre Ulfo! Skaffa dej ett par ordentliga ”dojor”! Det har en gång i tiden varit ett av mina stora hälsoproject i ett annat u-land. Med jädrans bra resultat kan jag säga. Både för fötterna och för hälsan. Men flipfloppar duger helt enkelt inte i Afrikas djungler.
    Kram
    Carina

    • admin skriver:

      jag går för det mesta barfota men det beror mycket på att man ofta möter vatten jag kan det där sedan tidigare

  5. Bo Ericsson skriver:

    Hej Uffe! Försenat grattis på fölsedagen! Oj så spännande att få följa Dej i Afrika. Vi har snart acklimatiserat oss här i Sthlm efter 1 månad borta, men snart drar vi gen på vår resa till Kina-Sydkorea och Japan. Sköt om dej och akta DEj för mer skador!
    Bosse och Krille

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.