DINERO CA TEN

Jag har inga pengar på Creolo

Första bakslaget, det kan man inte kalla mycket, för att vara i ett sådant här extremt u-land, utan infrastruktur med den västerländska världens krav på funktion. Visst struktur finns, men med ett helt annat innehåll än vad vi är vana vid. Det har alltså visat sig att det inte går att lösa ut kontanter här på Bubaque. Problem är till för att lösas, så no madrugade imin na bim Bissau, i gryningen åker jag till Bissau, lika långt som till Nynäs, för att lösa problemet, och sedan åter ut hit. Har hittat en kanot som går i gryningen, och efter lite köpslående blev priset 35 spänn.

Något att sätta tänderna i, det är ju därför jag är här, en research, för att kunna återvända hem full med färsk kunskap. Vad ger nu detta nya oväntade stickspår? Jo, nya erfarenheter, nya språkkunskaper, ny skärpa och nya friska Cfa- sedlar får vi hoppas. Vad kan jag mer önska egentligen Dinero ka ten.

Vi hörs Ulfo

Vi h

Det här inlägget postades i Guinea Bissau - Bijagos arkipelagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till DINERO CA TEN

  1. peter skriver:

    härligt ulfo det är precis som vanligt ha det gött

    • admin skriver:

      det är sig likt kanske lite mer exotiskt än Sardegna trots allt, ett totalt kaos men när väl lärt sig att fungera i detta så går allt att lösa. Du skulle stortrivas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.