BILDER OCH LJUDFILER

Har kämpat som ett djur för att få till bilder på min blogg. Det är inte det lättaste för en gammal räv, eller varg menar jag, lupo som en del kallar mig här betyder varg, och jag är hellre en varg än en räv. Är total nybörjare på detta, och fick ju till slut in några bilder på siten, även om en del hamnade på sniskan. Idag har jag så försökt föra över en ljudfil från min mp3 inspelare till datorn men hur jag än bar mig åt blev jag inte på det klara med om det gick in eller inte. Har annars spelat in underbar musik och ska imorgon träffa virituosen, alla kategorier för att göra ett porträtt av honom och hans liv som guineansk musiker. I love it

vi hörs Ulfo

Det här inlägget postades i Guinea Bissau - Bijagos arkipelagen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.