DESTROY WEAPONS

MÖTTE HÄROMNATTEN EN MKT SPECIELL MAN, EN BRITT SOM BOR I NAIROBI, KENYA, MEN SOM FN ÄR BOSATT I BISSAU. VI KOM ATT PRATAS VID ÖVER NÅGRA ÖL OCH EFTER ETT TAG, DÅ VI UTBYTT DET MESTA BERÄTTADE HAN, ATT SYFTET VISTELSEN I BISSAU VAR ATT SAMLA IN OCH DESTRUERA VAPEN AV OLIKA SLAG. HAN BEGER SIG ALLTSÅ UT I BUSHEN TILL OLIKA BYAR, MED NÅGRA LOKALA MILITÄRER TROR JAG OCH LETER DÄR UPP MÄNNISKOR SOM SITTER PÅ ILLEGALA VAPEN. DÄREFTER FÖRSTÖRS DE IHOPSAMLADE VAPNEN GENOM ATT BLÅSA DEM I LUFTEN. TALA OM ANNORLUNDA JOBB. HURSOMHELST FATTADE VI TYCKE FÖR VARANDRA OCH NU ÄR JAG BJUDEN ATT FÖLJA MED PÅ EN SÅDAN RAID, VILKET KOMMER ATT SKE NÄR JAG ÄR TILLBAKA FRÅN MIN BUSH SÅ ATT SÄGA. VÄLDIGT SPÄNNANDE OCH JAG HOPPAS OCKSÅ GIVANDE EFTERSOM DET LIGGER HELT I MIN INTRESSELINJE. JAG MENAR ATT LÄGGA NER VAPNEN. KANSKE BJUDS MÖJLIGHETER ATT DOKUMENTERA ALLT OCH FÅ IHOP EN ANNORLUNDA ARTIKEL AV NÅGOT SLAG. WE WILL SEE.

DESTROY WEAPONS AND GIVE LOVE AND EDUCATION

VI HÖRS ULFO

Det här inlägget postades i Guinea Bissau - Bijagos arkipelagen. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till DESTROY WEAPONS

 1. Robin skriver:

  Vilket superläckert jobb!
  Du skriver som värstaste guden, Ulfo!
  Ser fram emot dokumentationen!
  Kram

 2. Kan du inte filma detta

  Matts

 3. Amanda skriver:

  Du är helt otrolig pappa!
  Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *